Vi underletter din digitale regnskapshverdag

Det finnes en rekke forskjellige regnskapsprogram på markedet. Mange av våre kunder bruker flere ulike tjenester til forskjellige områder, og dette kan bety dobbeltarbeid og lange prosesser. Vi kan hjelpe din bedrift med å få deres regnskapsprogrammer til å spille på lag.


Vi kan digitalt regnskap


Account IT har bred kunnskap og kompetanse innen tradisjonelle- og skybaserte regnskapsprogrammer. Vi kjenner løsningenes utfordringer og muligheter.

Om du bruker et program til lønnskjøring, et annet til reiseregninger og et tredje til fakturering, kan vi hjelpe deg med å samkjøre disse.

Vi kan være et mellomledd mellom deg som kunde og din leverandør, for å koble disse systemene sammen på riktig måte.


Vi snakker både kunden og leverandørens språk


Vi bistår dere i kontakt med leverandør, og vi snakker både deres og ditt språk. Mange leverandører bruker fagutrykk, og det kan ofte være vanskelig å formidle hva man egentlig ønsker. Vi bistår dere i kommunikasjonen og fungerer som et mellomledd.


Vi følger kundens utvikling


Vi følger våre kunder i deres utvikling. Gjennom flere år har vi benyttet oss av nye løsninger som er en del av dagens digitale hverdag. Når våre kunder er klare for å gå over til digitale løsninger, er vi det også. Vi sørger for at rutiner og systemer er på plass.

Account IT rådgir dere, og hjelper dere med å velge de beste tjenestene for å oppfylle deres behov.


Ta kontakt med oss i dag, dersom du ønsker et pålitelig regnskapsbyrå med stor forståelse for forretningsprosesser og den digitale hverdagen.